Noi lectii ArcGIS

Accesati o serie de lectii si tutoriale online pentru utilizarea ArcGIS in dezvoltarea practicilor de predare si invatare la diferite materii. Fiti promotorii unei invatari aplicate si interactive, orientata pe student!

GeoMentor

Alaturati-va comunitatii de profesori si profesionisti GIS si fiti printre primii responsabili de promovarea tehnologiilor GIS in cadrul comunitatilor educationale si in mediile universitare.

Concurs Online

Propunem un nou concurs online dedicat studentilor cu idei inovatoare. Cele mai originale initiative pe tematica propusa vor fi premiate prin publicari in media, sponsorizari, programe de internship, etc.

Proiecte educationale

Scoala Altfel

In parteneriat cu diferite scoli si licee, ne implicam în organizarea activitatilor din cadrul programului „Scoala Altfel” prin realizarea unui atelier interactiv de GIS (Sisteme Informatice Geografice). Elevii vor avea posibilitatea de a experimenta “Lectia de Geografie Altfel”, luand parte la o serie de activitati si proiecte de grup, in care formalul este conturat doar de limita propriei imaginatii. Mai multe

Un nou Story Map – GIS in Educatie

Anul acesta am implementat doua programe educationale importante: Scoala Altfel, pentru elevi si cadre didactice, respectiv Turneul Educational pentru universitati, studenti si profesori. Peste 900 de participanti, elevi, studenti si cadre didactice, au fost instruiti in cadrul unor workshopuri de GIS menite sa familiarizeze publicul cu utilizarea tehnologiilor in rezolvarea problemelor de zi cu zi. Rezultatele le puteti accesa aici: Story Map