Dezvoltare profesionala

Solutiile geospatiale dobandesc o popularitate din ce in ce mai mare pe piata locala, oferindu-se o gama variata de oportunitati tinerilor cu idei inovatoare. Apar tot mai multe job-uri ce presupun aptitudini de GIS si din ce in ce mai multe programe educationale menite sa sustina dezvoltarea profesionala a tinerilor in conformitate cu cerintele pietei in materie de informatie geospatiala. Esri Romania este implicata activ in sustinerea si formarea noilor generatii de studenti in vederea dezvoltarii abilitatilor de rezolvare a diferitelor probleme intr-un mod "spatial". Oferim studentilor diferite posibilitati de a se dezvolta profesional si chiar si de a pune bazele propriei cariere in GIS, cum ar fi programe de internship realizate in baza unei selectii pe criterii de cunostinte si competente tehnice dobandite, sesiuni de instruire GIS organizate de catre instructori autorizati Esri, diferite sponsorizari in vederea participarii la simpozioane si conferinte in domeniu, premii in materie de suveniruri Esri (sepci, tricouri, stick-uri), gaget-uri si altele, acordate in urma selectiei la concursurile online pe diferite teme organizate de Esri.
In continuare, aveti acces la o serie de resurse educationale ce va pot facilita invatarea si formarea profesionala in domeniul tehnologiilor geospatiale

Descarcati posterul Esri - Cariere GIS. [ PDF Mare | PDF Mic ]

  See: Investigati ce este GIS-ul si ce industrii folosesc tehnologiile. | Standarde & Certificari | Job-uri GIS

 1. Postari in blogedu.esriro.ro din categoria Cariere

  Blogedu dedicat schimbului de idei si resurse intre cei care fac parte din comunitatea educationala, promoveaza ocazional articole ce vizeaza dezvlotarea unei cariere in GIS.Aflati mai multe informatii accesand aceasta sectiune din blog.

 2. Industrii Esri

  Multe industrii si sectoare de activitate utilizeaza tehnologii GIS. Vizitati paginile de Industrii Esri pentru a accesa studii de caz si oportunitati pentru o gama variata de industrii, fiecare dintre ele cu propriile profile de job-uri ce definesc necesitatile si cerintele de GIS.

 3. Map Book Gallery

  In fiecare an la Conferinta Internationala Esri, utilizatorii nostrii contribuie cu harti. O colectie de astfel de harti sunt publicate intr-un mapbook, insotite de descrieri de la utilizatorii ce au creat aceste harti spectaculoase. Vizualizati catalogul de harti online si incercati sa contribuiti la aceasta initiativa.

 4.  

  Video - Profilele utilizatorilor GIS

  Faceti cunostinta cu un manager GIS, expert GIS pe mediu, un pilot si un geograf. Urmariti link-urile pentru a viziona, asculta si citi marturisirile lor sau descarcati acest video.

 5. Video - Revolutia Geospatiala

  Aceasta galerie video despre revolutia geospatiala ofera on imagine de ansamblu destul de bine ancorata in realitate, cu privire la importanta tehnologiilor geospatiale intr-o gama variata de sectoare ale pietei.

 6. Modelul de Competenta in Tehnologiile Geospatiale

  Accesati acest model de competenta in GIS generat de GeoTech Center, impreuna cu liderii in industrie si educatie. Modelul expune capabilitatile necesare angajatilor in industrie.

 7. Certificarile tehnice Esri

  Esri ofera programe de certificare ce sunt dedicate in primul rand acelor utilizatori care au utilizat tehnologiile GIS in mediul de productie. Studentilor li se recomanda sa parcurga mai intai testarile demo si ulterior, in funtie de nivelul de pregatire, sa participe la programul de certificare.

 8. Cariere la Esri

  Esri si Esri Romania ofera o gama variata de job-uri in diferite locatii si anual ofera programe de internship pentru studenti. Beneficiati de aceste oportunitati.

Job-uri GIS/Repere in Cariera