Programe de internship

Sunteti in cautarea unei experiente prin care sa invatati si in acelasi timp sa va si intretineti din propriile venituri?
Esri Romania ofera studentilor programe de internship in doua sezoane (iarna, respectiv vara) prin care se pot dobandi experiente practice de lucru cu tehnologiile GIS menite sa puna bazele unei cariere in aceasta industrie.

Cine poate participa?

Programele de internship sunt deschise atat pentru studentii care inca nu au absolvit facultatea cat si pentru cei care au absolvit recent si se pregatesc pentru continuarea studiilor cu programe de studii aprofundate sau doctorale. Majoritatea studentilor nostrii la internship provin de la facultati cu profil pe informatica, GIS, geografie sau inginerie. Sustinem si promovam initiativele, ideile inovatoare si implicarea in proiecte GIS care sa aduca un plus de noutate. Sunt aspecte ce vor diferentia potentialii participanti, pe langa aptitudinile si competentele tehnologice de care vor da dovada.

De ce veti beneficia?

Participantii in cadrul programelor de internship, vor lucra cot la cot pe proiecte reale cu membrii tehnici din cadrul companiei, ce detin o experienta solida in utilizarea tehnologiilor GIS. Sesiunile de internship se tin de regula in cele doua birouri Esri Romania din Bucuresti si necesita diponibilitatea participantilor pe perioada programului.

Alte avantaje

Fiecare internship implica o pozitie full-time si un salariu comparabil cu altele din industrie. Alte avantaje majore ar fi:

  • Program de lucru flexibil in ceea ce priveste intervalul orar
  • Acces gratuit la licente software, instruiri si participarea la Conferinta Utilizatorilor Esri Romania
  • Colaborarea si comunicarea cu alti studenti participanti, dar si cu echipa de profesionisti Esri Romania
  • Prilejul de a vizita capitala in cazul in care veniti din alte locatii din tara

Cum aplic?

Pentru aplicare, nu exista o data limita. Daca va incadrati in cerintele de mai sus, trimiteti pe mail urmatoarele documente:

  • Curriculum Vitae;
  • Scrisoare de intentie care sa includa expectantele pe care le aveti de la acest internship, aria dumneavoastra de interes (GPS, remote sensing, web service, analize etc.) precum si o auto-evaluare a compentelor atat la nivel declarativ cat si la nivel procedural;
  • Portofoliu care sa reflecte in detaliu activitatea desfasurata de dumneavoastra in domeniu, pana in prezent (lucrari, referate, participari in proiecte, publicatii etc.);

CV-ul dumneavoastra care sa evidentieze cat mai bine cunostintele si implicarea in proiecte GIS. Dupa analiza acestor documente va vom anunta daca va calificati pentru interviu si pentru testul practic de evaluare a cunostintelor.

Trimiteti documentele: edu@esriro