Instruire si suport

instruire

Succesul in educatie prin GIS necesita uneori mai mult decat simplul acces la instrumente si date. Materialele de instruire si resursele aferente sunt critice, insa succesul se cultiva printr-o gama variata de optiuni de suport, incluzand instruirea si asistenta tehnica.

Esri Romania, vine in sprijinul celor interesati de integrarea GIS in educatie sau in dezvoltarea profesionala (studenti si profesori), cu sesiuni de instruire organizate pe diferite tematici, workshop-uri, suport si asistenta tehnica in vederea dezvoltarii curriculei.


Esri GIS Training

Portalul Esri Training reprezinta o platforma ce va ofera o serie de oportunitati pentru studiu individual, fie accesand resurse web (virtual campus), fie sesiuni de instruire sustinute de instructori autorizati Esri in centrul nostru de instruire.

Catalogul de cursuri reprezinta o metoda simpla de a evalua continutul disponibil si de a va ghida in alegerea cursului potrivit. Puteti alege cursuri cu instructor care in anumite conditii prestabilite pot fi gratuite pentru studenti, sau puteti alege dintr-o serie de cursuri online, gratuite.

In cazul in care nu sunteti siguri ce anume vi s-ar potrivi, portalul va pune la dispozitie inclusiv o lista de cusuri recomandate in functie de interes si aptitudini.

Accesati de asemenea Esri Press workbooks care va vor ghida in programele de instruire.

Pentru a participa la o sesiune de instruire cu instructor, va rugam sa ne transmiteti pe mail mai multe detalii. De asemenea, in cazul in care sunteti profesor si ati dori organizarea unui workshop de GIS sau sesiune de instruire GIS in cadrul universitatii din care faceti parte, va rugam sa ne transmiteti pe email intentiile dumneavoastra, iar noi va vom sustine. edu@esriro.ro

Analizati situatia instruirilor Esri in Romania, accesand aplicatie de mai jos.


Vizualizare aplicatie>>