Studii de caz

Aceste studii de caz, reprezinta implementari reale ale tehnologiilor GIS in educatie – in cadrul catorva categorii educationale din intreaga lume. Aceste istorisiri sunt de fapt recomandari si bune practici de planificare, implementare si evaluare GIS in educatie. Pentru a gasi studii de caz care sa releve cat mai bine necesitatile dumneavoastra, cautati dupa cuvinte cheie sau dupa categorie.

In Romania, peste 50% din universitati si institutii academice au integrat tehnologiilor GIS in procesul educational. Institutii precum Editura Everest, Univ. de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi, Univ. Stefan cel Mare Suceava - Facultatea de Silvicultura, Univ. Transilvania - Facultatea de Silvicultura si Exploatari Forestiere, Universitatea "Transilvania" Brasov - Facultatea de Silvicultura, Universitatea Babes Bolyai, Universitatea Bucuresti, Universitatea de Vest - Departamentul de Geografie, Universitatea de Arhirectura si Urbanism "Ion Mincu", "Universitatea din Oradea, Universitatea Ovidius Constanta, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea Tehnica Cluj Napoca - Facultatea de Mecanica, UTCB au implementat solutiile ArcGIS in vederea promovarii unei invatari interactive.

Contribuiti cu studii de caz privind implementari GIS in educatie

Daca ati fost implicat activ in integrarea tehnologiilor GIS in educatie, va rugam sa ne trimiteti un studiu de caz care sa evidentieze implicarea dumneavoastra si rezultatele obtinute si il vom publica in portal spre a fi utilizat ca reper si de alte persoane. Studiul de caz trebuie sa fie in format word arhivat.