Parteneriat

Doresc sa fiu un GeoMentor! Ce ar trebui sa fac?

A deveni un GeoMentor inseamna a dezvolta o relatie cu o universitate, un profesor, grup de studenti implicati in activitati educationale. Va trebui sa identificati acele institutii academice interesate de ceea ce ati putea sa le oferiti si apoi sa identificati nevoile acestora in planul educational.

  1. Cautati aceste institutii si persoane sau implicati-va in actiunile educationale din cadrul universitatii sau institutiei din care deja faceti parte, pentru a promova tehnologiile GIS in maniera cea mai potrivita. Dezvoltati relatii de promovare GIS cu ceilalti colegi profesori si incercati sa interveniti asupra curriculei.
  2. Veti descoperi ca in cadrul universitatilor, deja se desfasoara o serie de activitati ce implica GIS si veti putea directiona procesul de invatare conform cerintelor pietei.
  3. Nu va asteptati sa faceti totul singur. Majoritatea profesorior deja au conturat un plan educational (general sau detaliat) despre ceea ce ar trebui sa faca sau cum sa isi desfasoare cursurile, dar de cele mai multe ori nu au suficient timp la dispozitie pentru a alinia aceste planuri la tendintele pietei. Cautati solutii care sa faciliteze si sa simplifice eforturile celor implicati in activitati pedagogice. Ascultati, dezvoltati o relatie bazata pe incredere si intretineti aceasta relatie.

Doresc sa gasesc un GeoMentor! Ce ar trebui sa fac?

Potentialii GeoMentori sunt peste tot, dar cel mai probabil nu stiu ca sunteti in cautarea unei astfel de persoane. Cautati activ sau contactati-ne, iar reprezentantii nostrii va vor pune in contact cu un GeoMentor.