City Engine

Esri CityEngine este o aplicatie desktop ce integreaza functionalitati necesare operatiunilor de planificare urbanistica, arhitectura si proiectare. Aplicatia poate fi foarte utila, in special studentilor si universitatilor de profil (arhitectura si urbanism), permitand vizualizarea in 3D a proiectelor realizate, analiza datelor in 3D, simularea unor scenarii de fezabilitate pentru studiile proiectate si chiar planificarea implementarii acestora. CityEngine va ajuta de asemenea si in luarea unor decizii mai bine informate privind urmarile implementarii anumitor proiecte si impactul acestora asupra comunitatii.

City Engine va permite sa comparati si sa analizati propunerile de noi cladiri din toate unghiurile posibile, verificand cum se incadreaza acestea in arhitectura de ansamblu a orasului. Aveti de asemnea posibilitatea de a publica modelul 3D realizat, online, astfel incat alti utilizatori interesati, sa interactioneze cu modelul dumneavosatra, sa va inteleaga planul urbanistic si sa participe la imbunatatirea lui. Pentru mai multe detalii despre produs, va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Suport

  • CityEngine - Video
  • Studii de caz - CityEngine este un instrument complex ce poate fi utilizat in cadrul mai multor sectoare. Explorati proiecte implementate in diferite sectoare ale pietei, astfel incat sa va formati o idee de ansamblu privind modul in care alti utilizatori folosesc acest produs.
  • Resurse online- Resurse si documentatie suport pentru City Engine.