Cum cumparati

Prin intermediul unui program educational promovat de Esri Romania in ideea sustinerii integrarii GIS in educatie, Universitatile si Institutiile cu rol in educatie, pot achizitiona solutiile software ofertate in cadrul programului

Beneficii pentru Universitati si Institutii educationale:

  • Acces la produse si licente ArcGIS in cadrul campusului universitar
  • Aproximativ 95% discount aplicat la preturile comerciale standard ale produselor
  • 50% discount la sesiunile de instruire cu instructor autorizat Esri si 30% discount la training online
  • Posibilitatea utilizarii solutiilor software in scop administrativ
  • Suport tehnic din partea echipei de suport Esri Romania

Universitati si Institutii educationale:

Institutiile isi pot achizitiona solutiile incluse in programul educational, adresandu-ne o cerere la edu@esriro.ro. In conditii exceptionale, echipa noastra poate negogia ofertele din program in favoarea comunitatii academice beneficiare. Programul educational include o gama variata de solutii software Esri educationale, iar in cazul in care nu reusiti sa identificati ce anume se preteaza cel mai bine activitatilor dumneavostra, va rugam sa ne contactati si va vom ajuta in alegerea solutiilor potrivite.

Studenti:

In cazul in care sunteti student si doriti sa achizitionati solutiile software Esri, va recomandam sa verificati mai intai daca Universitatea dumneavoastra nu a achizitionat deja solutiile prin intermediul programului educational. Ulterior, transmiteti-ne solicitarea dumneavoastra la edu@esriro.ro si un reprezentant Esri va va contacta pentru a va oferi cea mai convenabila solutie.